BIN, Belgisch Instituut voor Normalisatie

September 29 2015
Fitting-9d092b8998-lijnen__ruimte_turnhout-klein
Gedurende één jaar bezet BIN als groep beeldend kunstenaars en –denkers het voormalig winkel en magazijn complex van Zellien. Deze Groothandel in badkamers en energietechnieken kende voor zijn laatste verhuizing een lange geschiedenis in het hart van Turnhout.

Tijdens dit jaar blaast BIN leven in gevallen stof en brengt nieuwe invullingen voor oude structuren: waar ooit de magazijnen waren wordt nu plaats geruimd voor een atelierwerking en de showroom wordt als tentoonstellingsruimte ingericht.


Input à la minute naast projecten van langere adem: BIN speelt kort op de bal en werkt aan duurzame relaties. Anticiperend op vraag tracht BIN een veelzijdig antwoord te bieden aan een al even divers publiek.